Ruil- en Retourneerbeleid

Ons restitutie- en retourbeleid duurt 30 dagen.

Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je geen (volledige) terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten. Verschillende soorten goederen zijn vrijgesteld van terugzending. Bederfelijke goederen zoals etenswaren, kranten of tijdschriften kunnen niet worden geretourneerd. We accepteren ook geen producten die intieme of hygiënische goederen zijn, en producten die in direct huidcontact zijn geweest rond intieme delen.

 

Extra niet-retourneerbare artikelen:

*Cadeaubonnen

*Winkel tegoed

*Kortingsaanbiedingen

 

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig. Stuur uw aankoop niet naar ons terug zonder eerst contact met ons op te nemen.

Er zijn bepaalde situaties waarin geen of slechts gedeeltelijke restituties worden verleend: CD, DVD, VHS-band, software, videogame, cassettebandje of vinylplaat die is geopend. Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als deze wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard, bankrekening of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw. Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven. Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt. Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via helpdesk@mijntoys.nl.

Alleen regulier geprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd. Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd. We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je het wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op helpdesk@mijntoys.nl.

Om uw product te retourneren, dient u contact met ons op te nemen via chat en/of e-mail: helpdesk@mijntoys.nl.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel.

Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op uw terugbetaling. Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is, variëren.

Als je duurdere artikelen retourneert, kun je overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat we je geretourneerde artikel zullen ontvangen. Neem contact met ons op via chat en/of e-mail: helpdesk@mijntoys.nl voor vragen over terugbetalingen en retourneren.

Als je nog vragen hebt, bekijk dan eerst ons privacy beleid hier.