Over Ons

Chickbreed

 

MijnToys.nl biedt een persoonlijke service voor jouw meest intieme, spannende, ondeugende en speelse momenten. Goede producten, advies, kwaliteit en net dat beetje extra. Wij zijn van mening dat juist in deze tijden van crisis, mensen veel meer op zichzelf zijn aangewezen om er toch iets van te maken en daar helpen wij graag bij door jouw (seks)leven net dat beetje extra te geven.

Daarnaast vinden wij het ook belangrijk om iedereen te bedienen ongeacht afkomst, religie of LHBTIQ+ status. Voor ons als bedrijf is het belangrijk dat iedereen zich kan vinden in ons assortiment en onze visie, “Pleasurement in a United World”.

Vanuit deze visie willen wij als bedrijf ook graag het COC steunen, de belangenorganisatie voor de LHBTIQ+ gemeenschap bij uitstek. Wij geloven in hun werk, in hun missie en dragen graag bij aan een meer tolerante wereld.

Bij MijnToys.nl willen we voorkomen dat hokjesmentaliteit mensen kan schaden en wil graag zijn steentje bijdragen om deze mentaliteit uit te bannen. Vanuit deze visie hebben wij dan ook MijnToys.nl opgericht en willen er alles aan doen om iedereen plezier te bieden, ongeacht wat iemand denkt, gelooft of voelt.

Al is de wereld van 1 persoon al mooier gekleurd door ons bedrijf, dat maakt onze dag al mooier.”

MijnToys.nl zorgt ervoor dat mensen letterlijk weer dichter bij elkaar komen en meer plezier aan en met elkaar beleven. Met heldere adviezen over onze producten, makkelijke bestelbaar en in een veilige en vertrouwde omgeving in onze webshop, zorgt MijnToys.nl voor een uiterst plezierige koopbeleving.

Wij wensen jullie veel plezier bij het winkelen in onze shop en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.